PVV in opspraak

Dat politici wel eens een leugentje vertellen is wel bekend, gezien ook deze lijst die wij al eerder opstelden. Maar de politici van de PVV maken het wel een erg bond. Hieronder een lijst van PVV in opspraak, sinds de verkiezingen van 2010.

PVV in opspraak

 1. Dion Graus
  Openlijke geweldpleging, stalken, wanbetaling, cv fraude.
 2. Hero Brinkman
  Bedreiging, openlijke geweldpleging. Nog als politieman in vrije tijd ontwijken van alcoholcontrole zonder licht en te hard rijdend in de bebouwde kom (schikking).
 3. Mellony van Hemert
  CV fraude en de Arbeiderspers heeft een boek van Van Hemert terugtrokken vanwege ernstige twijfel aan het waarheidsgehalte.
 4. Arjan Brogt
  Oplichting via vele BV’s en Brogt kwam in opspraak nadat een rechter eiste dat hij een bestuursbeurs terugbetaalde. Brogt zat in de studentenraad van zijn faculteit aan de Universiteit van Amsterdam, en kreeg daarvoor een vergoeding. Hij kwam echter nooit opdagen voor vergaderingen.
 5. Gidi Markuszower
  Verboden wapenbezit. Tevens stelde hij dat Joden die publiekelijk kritiek hebben op het Israëlische optreden tijdens de Gaza-oorlog, uit de Joodse gemeenschap verbannen zouden moeten worden.
 6. Jhim van Bemmel
  Faillisementsfraude, valsheid in geschrifte en rijden onder invloed.
 7. Marcial Hernandez
  Openlijke geweldpleging. Op het Plein in Den Haag, vlakbij de Tweede Kamer, gaf hij een ambtenaar een kopstoot en een klap.
 8. Eric Lucassen
  Bedreiging, openlijke geweldpleging, ontucht. Wordt nog steeds achtervolgd door deurwaarders en incassobureaus wegens schulden.
 9. James Sharpe
  In 2008 in Hongarije veroordeeld voor het misleiden van consumenten met een sms-dienst, mishandeling.
 10. Richard de Mos
  Vervalste zijn cv: Hij is nooit schooldirecteur geweest.

Bron: o.a. Haarlems Dagblad, 13 november 2010

ComputerComputer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *