Over ons

ALLES OP EEN RIJ is een website waarop je lijsten kunt vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen. ALLES OP EEN RIJ bestaat vanaf 2000 en heeft inmiddels ruim over de duizend lijsten verzameld. Dagelijks komen honderden bezoekers langs om van alle lijsten te genieten.

De website van ALLES OP EEN RIJ is in 2000 opgezet door Mariska van Geldorp. Zij is gefascineerd door lijstjes en geschiedenis en was een van de auteurs van ‘Het Grote Lijstenboek’, uitgegeven onder het pseudoniem Nanja Steemers (Prometheus, 1999). Ze verzorgde een lijstjescolumn in het Algemeen Dagblad Magazine en is de auteur van ‘Alles wat u beslist over Nederland moet weten’ (Bert Bakker, 2004). Zij verzamelt al jaren lijsten en krijgt lijsten toegestuurd van een breed netwerk van “lijstengekken”. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot de website die er nu staat.

Ons doel is om met ALLES OP EEN RIJ de grootste ‘lijstenmaker’ van Nederland te worden! En daar kunt u natuurlijk altijd bij helpen. Stuur ons daarom uw zelf gemaakte lijst toe, zodat wij deze toe kunnen voegen aan onze ruime collectie.