Vraag & Antwoord

Wat kan ik vinden in ALLES OP EEN RIJ?

Meer dan duizend lijsten over o.a. Nederland, overzichtelijk gerangschikt per rubriek. Over serieuze en triviale onderwerpen. Op de homepage vind je de meest populaire en nieuwe  lijsten, al of niet aanhakend op onderwerpen die nu in het nieuws zijn.

Voor wie is ALLES OP EEN RIJ bedoeld?

Voor iedereen die handzame informatie in lijstenvorm zoekt. En voor iedereen die van lijsten houdt. Dus professionals, studenten, journalisten en lijstengekken. ALLES OP EEN RIJ is ook een rijke bron voor quiz-makers.

Hoe zet ik mijn lijst in ALLES OP EEN RIJ?

Dan kan heel eenvoudig door een e-mail met je zelfgemaakte lijst te sturen. Als je dat wilt, zet de samensteller van ALLES OP EEN RIJ de naam van de lijstenmaker erbij. Binnenkort kun je jouw lijsten zelf toevoegen via de website.

Komen alle zelfgemaakte lijsten automatisch op ALLES OP EEN RIJ?

Nee, puur persoonlijke lijsten komen er niet op. Uiteindelijk beslist de redactie van de website over plaatsing en zo ja, in welke rubriek. Over die beslissingen kan niet worden gediscussieerd.

Hoe kan ik lijsten over mijn favorieten onderwerp vinden?

Door gebruik te maken van “Zoeken” bovenaan elke pagina. Je kunt hier een zoekwoord intikken. Daarna verschijnt een overzicht van de lijsten waarin het zoekwoord voorkomt.

Hoe werkt de site?

In het bovenste menu vind je de rubrieken. Klik op een rubriek en er verschijnt een overzicht van lijsten over dat onderwerp. Klik vervolgens op een titel om de lijst te laten verschijnen. Op de startpagina staan bovendien een paar lijsten beschreven die aansluiten bij de actualiteit, die nieuw op de website zijn of anderszins het bekijken waard zijn.

Hoe kan ik adverteren op ALLES OP EEN RIJ?

Door een button of banner op ALLESOPEENRIJ te plaatsen of op een andere manier samen te werken. Neem voor meer informatie over adverteren contact op via het contactformulier.

Is ALLES OP EEN RIJ ook verkrijgbaar in boekvorm?

Nee, helaas niet meer. Het boek ‘Alles wat u beslist over Nederland moet weten’. Uitgegeven in 2004 door Bert Bakker in Amsterdam. ISBN 90 351 2743 9 is uitverkocht.